Toneelstuk "Eeuwige gastvrijheid"

Donkenhof is al 100 jaar de plek in Wouw waar menig Wouwenaar en dorpeling lief en leed heeft meegemaakt. Een plek van vertier, ontspanning, maar ook van verdriet. Een plek waar menig vriendschap of relatie is ontstaan, of is stukgelopen. En plaats om te ontkomen aan de sleur van alledag, samen te zijn met vrienden of familie, een plaats om te verzamelen of om af te sluiten. Donkenhof is dus een veelzijdig horecabedrijf. Voor iedereen hetzelfde of juist iets anders.

Deze veelzijdigheid is een bron van inspiratie voor een bijzondere productie waar wij enorm naar uitkijken en ontzettend trots op zijn. Eeuwige Gastvrijheid is een bijzonder schouwspel. Het publiek maakt letterlijk een reis door het bedrijf en in verschillende ruimtes voltrekken zich bijzondere scènes.

Op zaterdag 10 augustus start de voorverkoop voor deze unieke voorstelling. Vanaf 14.00 uur zullen de kaarten in de verkoop gaan bij Café | Zalen Donkenhof. Per persoon worden er maximaal 4 kaarten verkocht. De verwachting is dat de verkoop snel zal gaan, dus wees er op tijd bij!

Een selfie van de werkgroep...

Een selfie van de werkgroep, die al vanaf september 2018 met veel enthousiasme aan de slag is met de voorbereiding van de voorstelling “Eeuwige Gastvrijheid” ter gelegenheid van “100 jaar Broeren”. Langzaam maar zeker krijgt de productie een gezicht en iedereen die er bij betrokken is ziet uit naar de voorstellingen voor het grote publiek op 6 en 7 september. Donkenhof zal op die dagen worden omgetoverd tot een echt “Wouws Theater”.

Café op stelten, dat is duidelijk!

Een groep acteurs en actrices, die zich tijdens één van de repetities volledig inzet om invulling te gaan geven aan hun optreden tijdens de voorstelling “Eeuwige Gastvrijheid”. Tijdens “100 jaar Broeren” is er ongetwijfeld veel gebeurd, maar of dit beeld recht doet aan die historie valt nog te bezien. Waar deze chaos wel toe moet leiden, verklappen we niet, maar kunt u zelf gaan zien op vrijdagavond 6 of zaterdagavond 7 september in “Theater Donkenhof”.

Dit ziet er redelijk onheilspellend uit...

Een kettingzaag, aardappelrieken en dames die zo te zien worden belaagd door mannen, die er dreigend uitzien. Dit alles in een decor van aardappelen. Wederom een groep acteurs en actrices, die onderdeel zijn van de voorstelling “Eeuwige Gastvrijheid”. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 kunt u er getuige van zijn of de aardappel werkelijk zo heet wordt gegeten als hij wordt opgediend!

Wat heeft de legende van Willem Tell te maken met “100 jaar Broeren”?

Voor u de vraag, voor ons een weet. Het enige dat we mogen verklappen is dat het gebouw achter op het erf van “Donkenhof”, in de volksmond beter bekend als “De Schutterij”, daar een rol van betekenis in gaat spelen.

Het ziet er uit als een uit de hand gelopen bruiloft...

…gelet op de toestand waarop de aanwezigen zich schijnen te bevinden. Menig bruidspaar heeft het ja-woord gevierd in café “Donkenhof” en daarom mag ook dit thema niet ontbreken in de voorstelling “Eeuwige Gastvrijheid” ter gelegenheid van “100 jaar Broeren”.

Hoe aan dit thema invulling wordt gegeven kunt u zien als u aanwezig bent op vrijdagavond 6 of zaterdagavond 7 september 2019.

Deze groep zal er voor gaan zorgen, dat oude tijden herleven!

“100 jaar Broeren” betekent veel herinneringen aan het verre maar ook het recentere verleden. Op speelse wijze zullen in de voorstelling “Eeuwige Gastvrijheid” de toeschouwers deze beelden op het netvlies krijgen.

Hoe? Dat gaan we niet verklappen, dat moet u zelf maar gaan beleven op vrijdagavond 6 of zaterdagavond 7 september 2019.

Vijftig vrijwilligers!

Vijftig vrijwilligers zijn al enkele maanden bezig om zich voor te bereiden op hun optreden in de voorstelling “Eeuwige Gastvrijheid”. En u kunt straks beoordelen of zij zich met succes hebben ingezet.

Deze dames en heer wijzen u dan de weg en begeleiden u op uw rondgang door theater “Donkenhof”. Wees erbij op vrijdagavond 6 of zaterdag 7 september!

  • 6 en 7 september 2019
  • Ontvangst: 19.15 u
    Aanvang: 19.30 u
  • € 17,50 incl. consumptie
    Max. 4 kaarten p.p.
  • Start voorverkoop zaterdag 10-08 vanaf 14.00 uur, kaarten enkel bij Café | Zalen Donkenhof te verkrijgen!

Roosendaalsestraat 61, 4724 AB  Wouw | Tel.: (0165) 30 12 88
E-mail: info@donkenhof.nl | Website: www.donkenhof.nl

© 2019 Café – Zalen Donkenhof | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie: Brandpunt Media & Zento, bureau voor impact